Uslovi i pravila nagradne igre

CAMELEON VAM DARUJE

I OPŠTE ODREDBE I NAGRADA

Predmet dokumenta su jasna pravila i uslovi Instagram nagradne igre. Nagradna igra se zove „Cameleon vam daruje” u kojoj se dodeljuju tri nagrade koje su namenjene pratiocima zvaničnog naloga Cameleona na društvenoj mreži Instagram.

Organizator nagradne igre je Cameleon DOO (u daljem tekstu Organizator). Nagradna igra se realizuje u cilju promocije Organizatora i nagrađivanja pratilaca zvaničnog Instagram profila Organizatora, samim tim nije sponzorisana, odobrena ili administrirana od strane Instagrama (META), niti je povezana sa istim.

Nagrade su sledeće: komplet, haljina i košulja.

Nagrade se dodeljuju redosledom izvlačenja, a vreme učestvovanja je 03. do 13. februara 2023. godine.

II PRAVO I NAČIN UČEŠĆA

Učesnici mogu biti građani Republike Srbije stariji od 18 godina, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Instagram. U nagradnoj igri ne mogu učestvovati osobe zaposlene kod Organizatora ili su na bilo koji način sa njim povezane.

Nagradna igra traje od 03. 02. 2023. zaključno sa 13. 02. 2023. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je uraditi sledeće:

1. Zapratiti @cameleon_official_page
2. Lajkovati objavu nagradne igre na profilu @cameleon_official_page
3. Označiti 3 osobe u komentaru
4. Označiti objavu putem ,,Story” sekcije

Na ovaj način učesnici potvrđuju da su saglasni sa Pravilima nagradne igre. Za učešće u nagradnoj igri učesnici ne snose nikakve troškove.

III NEREGULARNE PRIJAVE

Organizator zadržava pravo da ukloni svaki komentar koji je vulgaran, uvredljiv i neprimerenog sadržaja. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje one učesnike koji se ne pridržavaju Pravila nagradne igre.

IV ODABIR POBEDNIKA

Pobednik se bira slučajnim odabirom putem online platforme. Objava pobednika realizovaće se najkasnije u roku od jednog dana od dana završetka nagradne igre na zvaničnom Instagram profilu Organizatora. Pobednik će biti proglašen istog dana po završetku, 13. februara 2023. godine u komentaru ispod objave kao i na Instagram storiju, a zatim će i biti kontaktiran putem privatne poruke na društvenoj mreži Instagram. Ukoliko se odabrani učesnik ne obrati Organizatoru u roku od jednog dana (24 sata) od poslate poruke, Organizator ima pravo da smatra da dobitnik odbija nagradu koja se u tom slučaju dodeljuje drugom nasumično odabranom učesniku.

Učešćem u nagradnoj igri učesnici su saglasni da Organizator njihovo korisničko ime objavi na zvaničnom Instagram profilu. Svi podaci koji su objavljeni na Instagram profilima učesnika nagradne igre neće biti korišćeni niti zloupotrebljeni ni na koji način. Instagram profili učesnika isključivo su predmet obrade u smislu odabira pobednika.

V ZAŠTITA PODATAKA

Podaci o učesnicima koristiće se isključivo za potrebe realizacije nagradne igre. Sa ličnim podacima će se postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Registracijom učešća u Nagradnoj igri na način opisan ovim pravilima, smatra se da ste pročitali Pravila nagrade igre i da ste sa njima saglasni, te da na taj način pristajete i dajete saglasnost da Organizator može, u svojstvu rukovaoca podataka obrađivati vaše podatke o ličnosti, odnosno prikupljati i koristiti za vreme trajanja ove Nagradne igre i određeno vreme nakon njenog okončanja.

VI ZAVRŠNE ODREDBE

Prijavom na nagradnu igru učesnici prihvataju sve njegove uslove i odredbe. Pravila biće dostupna online tokom trajanja nagradne igre na zvaničnom sajtu Organizatora www.cameleon.rs. Organizator zadržava pravo da jednostrano promeni Pravila ove nagradne igre ili istu prekine bez ikakvog razloga o čemu će obavestiti učesnike, a njegova odluka stupa na snagu u trenutku objave.

Zatvori
Uloguj se
Zatvori
Korpa (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.