Modna kuća Cameleon

Logo Cameleon je zaštićen na teritoriji srbije i za tržište EU

Modna kuća CAMELEON DOO KNJAŽEVAC osnovana je davne 1997. godine. pune dve decenije bavi se proizvodnjom i prodajom ženske i muške garderobe i veša. Brend Cameleon decenijama zahvaljujući kreativnom i inovativnom timu dizajnera i menadžera, neguje liniju koja je prepoznatljiva.

Garderoba visokog kvaliteta koja ima pečat modne kuće Cameleon delo je preko 140 zaposlenih koji svakog dana kreativnim timskim radom uvek postavljaju nove standarde. Modeli nastaju na najsavremenijim i automatizovanim mašinama, dodatno ulepšani štampom i vezom koji nastaje u fabričkom krugu. Svako od vrednih radnika utkao je puno ljubavi i znanja da Cameleon uživa poverenje velikog broja zadovoljnih kupaca.

Dizajn modela, kvalitet materijal od kojih su izrađeni komadi kao i cena proizvoda usklađeni su i prilagođeni srpskom tržištu koji tim ekonomista brižljivo prati.

Jednostavnost koja je prepoznatljiva, modeli u kojima se dame osećaju samouvereno, svakodnevna odeća, sportska garderoba kao i visokokvalitetan veš veoma su traženi na srpskom tržištu.

Kako bi se približila kupcima modna kuća Cameleon ima veliki broj brendiranih radnji na teritoriji čitave Srbije. Garderoba Cameleon se plasira preko veleprodaje u Svrljigu. Prodajna mreža pored Srbije, postoji i na tržištima Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Svetski trend – pravac je kretanja modne linije Cameleon, jer dizajnom i kvalitetom ova modna kuća ide uvek u korak sa najnovijim potrebama tržišta.

PIB 103016976
MBR 17502409

Zatvori
Uloguj se
Zatvori
Korpa (0)

Нема производа у корпи. Нема производа у корпи.