Ponuda i cene na našem sajtu su ažurirane na dnevnom nivou, ali može se desiti razlika u ceni između online shop-a i maloprodaje u slučaju vremenski ograničenih sniženja  koja se nude samo u malorpodaji ili samo na online shop-u.

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Dostava nije ograničena iznosom ili količinom.

Dostavu/isporuku vrši kurirska služba.

Kurir pošiljku donosi na adresu u periodu od 08-16h. Kurur nastoji da uruči pošiljku u dva navrata . Uobičajeno je da, ukoliko niste na adresi,vaš kurir pozove na broj telefona koji ste ostavili, kako biste ugovorili novi termin preuzimanja pošiljke. Ukoliko ni tada ne budete na adresi, isporuka se vraća. Kupac plaća troškove vraćanja pošiljke.

Prilikom dostave kupac plaća robu koju je poručio, kao i troškove dostave.

Kupac dobija maloprodajni račun za kupljenu robu, koji istovremeno predstavlja ugovorni dokument.

Prilikom preuzimanja paketa, kupac je dužan da u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proveri paket. ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja/pocepan paket, kupac je dužan da zahteva otvaranje u prisustvu kurira . Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, zahteva se od kurira da se napravi zapisnik o reklamaciji.

U slučaju oštećenja paketa, dostavna služba nadoknađuje nastale troškove.

Kupac je odgovoran za štetu nanetu na robi ukoliko propusti da prijavi oštećenja paketa prilikom dostave.

Navigation
Close

Moja Korpa

Close

Lista želja

Nedavno pogledano

Close

Drago nam je što ste ovde!

Lozinka će biti poslata na Vašu email adresu.

Vaši lični podaci biće upotrebljeni za obradu vaše narudžbine, da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, kao i u druge svrhe, koje opisuje naša politika privatnosti.

Već imate nalog?

Close

Kategorije