Modna kuća Cameleon prisutna je na modnoj sceni Srbije već dve decenije za koliko je uspela da usavrši poizvodnju, podigne kvalitet izrađenih proizvoda i daleko ostavi iza sebe konkurentne fabrike. 

Punih dvadeset godina Cameleon se bavi proizvodnjom i prodajom ženske i muške garderobe i veša.

“Nadaleko poznata izrada donjeg veša svrstava nas u kompanije sa kojima kupci već godinama neguju uzajamno poverenje. Veliki broj modela koji se izradi u toku jedne sezone nudi veliku mogućnost izbora. Pored kvalitenih materijala koje koristimo, možemo da se pohvalimo i modelima koji idu u korak sa svetskim trendovima uz potpis domaćih dizajnera”, kaže vlasnik kompanije Ivica Milošević.

 

Brend Cameleon zahvaljujući inovativnom timu dizajnera i menadžera, neguje liniju koja je prepoznatljiva već decenijama.

Preko 140 zaposlenih u proizvodnji i prodajnim objektima čine pravu malu armiju kreativnih ljudi koji svojim svakodnevnim doprinosom čine da Cameleon krupnim koracima grabi napred. Modeli garderobe i veša nastaju na najsavremenijim i automatizovanim mašinama, dodatno ulepšani štampom i vezom koji nastaje u fabričkom krugu. 

Možemo da se pohvalimo velikim brojem modela koji plasiramo u toku godine. Velike količine izrađenih modela sa većim rasponom veličina čine nas prepoznatljivim na modnom tržištu, a naše kupce zadovoljnijim jer u svakom trenutku pružamo veliki izbor modela koji se mogu nabaviti u više veličina. Naša produkcija raste na dnevnom nivou, a to je barem jedan novi model svaki dan”, kaže Milošević.

Dizajn modela, kvalitet materijal od kojih su izrađeni komadi kao i cena proizvoda usklađeni su i prilagođeni srpskom tržištu, dok tim ekonomista Cameleon-a brižljivo prati svaku promenu.

Jednostavnost koja je prepoznatljiva, modeli u kojima se dame osećaju samouvereno, sportska garderobaa kao i visokokvalitetan veš veoma su traženi na srpskom tržištu - Cameleon već godinama odlučno odgovara upravo ovim zahtevima koji nisu uvek jednostavni.

Kako bi se približila kupcima Modna kuća Cameleon ima veliki broj brendiranih radnji na teritoriji čitave Srbije. Naše prodavnice nalaze se u Smederevu, Smederevskoj Palanci, Nišu, Požarevcu,  Negotinu, Vranju, Kruševcu, Paraćinu, Aleksincu, Aleksandrovcu i Lazarevcu. Garderoba Cameleon  plasira se  I preko velikoprodaja  u Beogradu i Svrljigu. Prodajna mreža pored Srbije, postoji i na tržištima Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Logo Cameleon zaštićen je na teritoriji Srbije i za tržište EU.

Svetski trend - pravac je kretanja modne linije Cameleon, dizajnom i kvalitetom ova modna kuća ide uvek u korak sa najnovijim potrebama tržišta.

Svako od vrednih radnika utkao je puno ljubavi i znanja da Cameleon uživa poverenje velikog broja zadovoljnih kupaca.

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU