Način i uslovi kupovine

- On line prodavnica radi od 00-24 h, 7 dana u nedelji

- www.cameleon.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

- Za kupovinu na našem sajtu morate da se upoznate sa uslovima, pravima i obavezama, koje su istaknute na našem sajtu, da izvršite registraciju, pronadjete proizvod koji želite da kupite i unesete Vaše podatke.

- Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put unosite e-mail ili lozinku. Registracija je besplatna i obavlja se izborom opcije “Moj nalog”, gde popunjavate Vaše podatke.

- Kupac on line poručuje robu i ostavlja podatke potrebne za obavljanje kupovine – ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona, veličinu i boju artikla koji kupuje.

- Prodavac proverava lager za željeni artikl i ukoliko je raspoloživ, potvrdjuje kupovinu.

- U slučaju nemogućnosti slanja robe prodavac je dužan da obavesti Kupca u roku od najviše 7 radnih dana od dana prijema porudžbine.

- Prodavac ima obavezu da Kupcu pripremi fakturu za plaćanje koja sadrži podatke o robi i iznos za plaćanje.

- Camelon doo garantuje kvalitet robe koju isporučuje.

- Kupac plaća robu, kao i iznos dostave prilikom prijema paketa.

- Zamena proizvoda se može vršiti u roku od 14 dana od dana dostave na kućnu adresu uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove ovakvog povraćaja snosi Kupac.

- Garancija i povraćaj se ne mogu izvršiti na proizvodima oštećenim usled neodgovarajuće upotrebe.

- Rok za postupanje po reklamaciji iznosi 15 dana od dana prijema reklamacije, a u roku od 8 dana trgovac će odgovoriti potrošaču na izjavljenu reklamaciju sa izjašnjenjem o zahtevu potrošača.

- Za dodatne informacije u vezi sa porudžbinom, kao i u slučaju reklamacije ili otkaza porudžbine, možete nam se obratiti slanjem e-mail-a na cmlwebshop@gmail.com

PRIJAVITE SE NA NAŠU MAILING LISTU